Pazartesi, Ocak 10, 2022

Selami Ali'den lig öncesi olumlu prova



İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Selami Ali Yeşil Saha Spor Kulübü yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hasanpaşaspor'la oynadığı hazırlık maçını 3-2 kazandı.

Fenerbahçe Kulübü Fikirtepe Tesisleri'nde oynanan hazırlık maçında 1. Amatör Lig'de yer alan Hasanpaşaspor karşısında başarılı bir futbol sergileyen Üsküdar temsilcisi sezon öncesi umut verdi.

Sezon hazırlıklarıyla ilgili bilgi veren Kulüp Başkanı Özkan Oğuzatak "Takımı bu sezon eski futbolcumuz Yusuf Mehmet Kalfa'ya emanet ettik... Kadromuz da yine ekseriyetle eski futbolcularımızdan oluşuyor ki zaten biz amatörce mücadele veren bir kulübümüz, amacımız sadece spor yapmak. Belki duruma göre 1-2 takviye yapabiliriz. Amacımız öncelikle centilmence mücadele ederek mahallemizin adını en güzel şekilde duyurmak ve semtimizin insanını spora çekmek. Elbette şampiyon olup 1. Amatör'e çıkmak da hedeflerimiz arasında" dedi.

Selami Ali YSSK çarşamba günü 1. Amatör takımlarından Haydarpaşaspor ile hazırlık maçı yapacak.

Haber: Efkan Bucak


Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...