Perşembe, Ocak 13, 2022

Ortaçeşmespor'da Hadımköy mesaisi sürüyor



İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup ekiplerinden Ortaçeşmespor'da Hadımköyspor müsabakasının hazırlıkları devam ediyor.

Son 3 haftalık periyottan 7 puan çıkaran Bordo-Beyazlılar galibiyet serisini devam ettirme düşüncesinde. Hafta sonunda evinde Hadımköyspor ile yapılacak karşılaşmanın hazırlıkların sert ve rüzgarlı bir havada başlatan Beykoz ekibinden bir de özel mesaj var!

Ortaçeşmespor Genel Kaptanı Serkan Çanur geride kalan hafta sonunda oynadıkları ve galibiyetleri ile biten Akşemsettin Parseller karşılaşmasında ev sahibi takım yönetimine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini iletti:

" Biz futbolun güzelleşmesi ve tribünlere daha çok izleyicinin gelmesinden yanayız...dolayısı ile futbolun içinde olan sahada kalır...yeter ki art niyet olmasın...bu sezon evimizdeki maçlardan sonra hatta yenilgi yaşadıklarımız da buna dahil rakiplerimizi sarılarak güzel görüntüler ile uğurladık. Nitekim Akşemsettin Parseller maçında da bunun karşılığını da gördük ve mutlu olduk. Hafta sonunda alt sıraları yakından ilgilendiren bir maça çıkacağız, İnşallah alnımızın akı ile maçtan ayrılan taraf biz olacağız " 

BAŞKAN MAZLUM ÇOKTİN: 2.YARIYA İYİ BAŞLADIK

Ortaçeşmespor Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin ise ligin ikinci yarı maçlarının çok daha zorlu ve çetin geçeceğine vurgu yaparken, "Gerek Hadımköyspor için gerekse de bizim açımızdan önemli bir maç yaşayacağız. Rakibimiz puan tablosundaki durumu da dikkate alındığında mutlak surette galibiyet parolası ile maça çıkacak bunu tahmin etmek güç değil ancak asıl biz ne tür karşılık vereceğiz o önemi... İlk yarıda çok basit hatalar ve konsantre kayıpları nedeni ile evimizde istemediğimiz sonuçların muhatabı olduk. İkinci yarıda ise daha derli toplu, hatlar arasında uyumu tam olarak sağlamış bir takıma döndük. Toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp sezonu en iyi yerde tamamlama düşüncesindeyiz " diye konuştu.

Haber: Talip Ercan - ERHA

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...