Pazartesi, Ocak 10, 2022

İlçemin takımının hakkını kimseye yedirmem



Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Burdur 1. Amatör Lig'de oynanan, Burdurspor'un Tefenni Belediyespor'u 2-1 yendiği maç sonrası sert bir açıklamaya imza attı.

Maçın hakem yönetimine tepki gösteren Alagöz şu ifadeleri kullandı:

Tefenni Belediye sporumuzun evimizde oynayacağımız Burdurspor maçı, Gölhisarspor maçında yaşanan olaylardan dolayı cezamız nedeni ile MAKÜ İstiklal Stadyumu'nda oynanmıştır. Karşılaşmayı Burdurspor 2-1 kazanmıştır. Öncelikle Burdurumuzun güzide takımlarından olan Burdurspor'u tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Bugün Maç boyunca hakem üçlüsünün tavırlı ve güdümlü görünen yaklaşımlarıyla bir maçı ve bir takımı nasıl katlettiklerini hayretler içerisinde izledik. Kartlar ,Verilen ,verilmeyen penaltılar, gereksiz ve kasti kesilen gol pozisyonları vs.vs.




İlçemin hakkını kimseye yedirmem
Federasyonun ve hakem komitesinin değerli mensupları;
Tefenni artık tarihteki misyonunu tekrar üstlenmiş bir ilçedir. Ben de bu ilçenin hasbelkader Belediye Başkanıyım. Bu güne kadar İlçemin, Belediyemin, İlçe halkımın hakkını kimseye yedirtmedim bundan sonrada yedirtmeyeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Dolayısı ile İlçemin Futbol takımının hakkını da yedirtmeyeceğimden emin olabilirsiniz. Bu İlçenin takımı artık, sizlerin canınızın istediği gibi oynaya bileceğiniz keyfiyetle mağlup ettirebileceğiniz ve bir takım kirli oyunlara alet edebileceğiniz bir takım değildir.

Kimin daha iyi oynadığını hep beraber izleriz
Unutmayın oynamayı seviyorsanız doğru adam seçtiniz. Halk oyunlarını pek beceremesem de sizin anladığınız oyunlarda ben de fena değilimdir. Kimin daha iyi oynadığını bundan böyle hep beraber izleriz.

Kapalı kapılar ardında dönen kirli tezgahlar ile Burdur Futboluna bugüne kadar bir katkı sağlamadığınız ortada. Profesyonel liglerde ki son Burdur takımı ne zaman oynamıştır? Neden Burdur profesyonel de temsil edilememektedir.

Kıymetli Tefennili hemşerilerim
Sizlere söz veriyorum artık hedefimiz BAL Ligi değildir. Tefenni Belediye Sporun hedefi Profesyonel ligdir. Bugüne kadar her sözümüzde olduğu gibi bu sözümüzü de başaracağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

Sorgusuz asıp kesmeler, itirazsız verilen cezalar, aynı hakemin kasıtlı üst üste Bize verilmesi gibi tezgahlara artık sessiz kalınmayacaktır.

HODRİ MEYDAN
HALEP ORADAYSA ARŞIN BURADA"


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...