Pazar, Ocak 09, 2022

Hakemi protesto için kasten gol yiyip sonra sakatlandılar



İstanbul U18 Ligi 34. Grup’ta oynanan Çavuşbaşıspor-Girne Gençlikspor maçı ilginç bir protestoya sahne oldu.

Maltepe temsilcisi, 11 Aralık’ta Pendik Kavakpınarspor’la oynadıkları maçta büyük tepki gösterdikleri hakem Biran Eroğlu’nun bir kez daha maçlarına atandığını görünce protestoda bulunmaya karar verdi.

Başıbüyük Stadı’ndaki karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte Girne Gençliksporlu futbolcular rakiplerine hiç müdahale etmediler ve Çavuşbaşıspor böylece 2-0 öne geçti. Maça 11 kişi ile gelen Girne Mahallesi temsilcisinde daha sonra futbolcular birer birer kendilerini yere bıraktılar ve sakatlandıklarını öne sürerek sahayı terk ettiler. Sonunda Girne Gençlikspor sahada 6 kişi kalınca hakem Biran Eroğlu mücadeleyi tatil etti.



Canayakın: Bu lig bitmez
Girne Gençlikspor Kulübü Başkanı Uğur Canayakın “11 Aralık 2021 tarihinde Başıbüyük Stadı’nda Pendik Kavakpınarspor ile oynadığımız maçı yöneten hakem Biran Eroğlu  maç içinde ve maç sonrası gösterdiği kartlarla takımımızı mağdur etmişti. 8 Ocak 2022 tarihinde Başıbüyük Stadı’nda oynanan Beykoz Çavuşbaşıspor maçına da aynı hakem veriliyor. İstanbul İl Hakem Kurulu maç atamalarını yaparken kulübümüzü mağdur eden  Biran Eroğlu inadına mı bizim maçımıza veriliyor? Bu ısrarın ve inadın sebebi nedir? Bizim sabrımız mı sınanıyor? Yeter artık! Eğer böyle hakemlerde ısrar edilirse bu, ligler bitmez” dedi.

Haber: Kadir Küçükay - www.yenimaltepegazetesi.com

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...