Çarşamba, Ocak 05, 2022

Bayrampaşa Tunaspor'da Yalın dönemi sona erdi


İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta son iki maçında sahasında şampiyonluk yolundaki rakipleri Bahçelievlerspor ve Mesudiyespor'a yenilen ve play-off potasının 11 puan gerisine düşen Bayrampaşa Tunaspor'da teknik direktör Ata Haluk Yalın ile yollar ayrıldı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Ata Haluk Yalın ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetler dolayısıyla Ata Haluk Yalın’a teşekkür eder, spor kariyerinde başarılarının devamını dileriz" denildi.

1964 doğumlu olan, Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümü mezunu Ata Haluk Yalın amatör ve profesyonel olarak birçok kulüpte forma giydi. Teknik direktör olarak Teraziderespor, Altıntepsi Makelspor, Muratpaşaspor ve Tunaspor’u çalıştıran Yalın, çeşitli dönemlerde başında yer aldığı Tunaspor'da 3 şampiyonluk yaşadı.

Haber: Burhan Gürkan


Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...