Cumartesi, Ocak 15, 2022

Arnavutköyspor'da hedef Süper Amatör Lig



İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköyspor yeni sezon hazırlıklarını Bolluca Stadı'nda yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.

Pandemi nedeniyle yarım kalan 2019-20 sezonunda yenilgisiz şampiyon olarak 1. Amatör'e çıkan kırmızı beyazlı ekip gözünü Süper Amatör Lig'e yükseldi. Şampiyon kadrosundan kilit isimleri tutan Arnavutköy ekibi transferlerini de en kısa zamanda açıklayacak.

Takım kaptanı Nadir Dağ son antrenman sonrası Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Arnavutköyspor bildiğiniz gibi 1965 yılında kurulmuş, geçmişte birçok başarılara imza atmış, İstanbul'u 3. Lig'e terfi maçlarında temsil etmiş bir ekip. Ben ve takım arkadaşlarım böylesine köklü bir camiada olmanın sorumluluğunun bilincindeyiz. Hedefimiz mutlak surette şampiyonluk. Takımda çok iyi bir hava var, iyi bir kadro oluşturuyoruz. Arnavutköy halkının de desteğiyle inşallah mutlu sona ulaşacağız. Kişisel olarak da; kariyerim boyunca 20'yi aşkın şampiyonluk yaşadım, bunlara bir yenisi eklemek istiyorum" dedi.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...