Cumartesi, Ocak 15, 2022

Arnavutköy Belediyespor yine üzdü



TFF 3. Lig 1. Grup'ta üçüncü sırada bulunan Arnavutköy Belediyespor sahasında, ikinci basamaktaki Belediye Kütahyaspor'a 2-0 mağlup oldu. İlk yarıyı yenilgiyle bitiren İstanbul ekibi yine yenilgiyle açtı.
 
Maça her iki takımda hızlı başladı. Özellikle kanatlardan etkili olmaya çalışan ekipler birbiri ardına pozisyonlar üretmeye başladı. Maçta ilk pozisyonları ise ev sahibi Arnavutköy yakaladı ve kalesinde devleşen Hasan ilk yarıda mutlak 4 pozisyonu çıkardı. Hasan’ın çıkardığı net pozisyonlarla birlikte Kütahya takımının pozisyonlarının birçoğu da defansa ve Arnavutköy kalecisi Kıvanç’ta kaldı. Müsabakanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle noktalandı.

Arnavutköy penaltı kaçırdı

Maçın ikinci yarısına Arnavutköy takımı hızlı başladı ve sağ ve sol kanattan etkili bindirmelerle pozisyonlar üretilmeye başlandı. Maçın 52.dakikasında ceza alanı içine kadar inen Arnavutköylü oyuncu Mithat ceza alanı içinde düşürülünce hakem tereddüt etmeden penaltı atışına hükmetti. Arnavutköy adına kazanılan penaltı atışını takım kaptanı Mert kullandı ve çektiği şutu iyi takip eden kaleci Hasan uzandı topu aldı. Bu pozisyondan sonra Kütahya takımı oyuna ortak oldu. Müsabakanın 89.dakikasında Arnavutköy ceza alanı içinde arka direkte boşta kalan Enes önünde kalan topu ağlarla buluşturdu ve durumu 1-0 yapan golünü attı. Bu golün ardından maçın hakemi 4 dakika uzatma verdi. Uzatma dakikalarının içinde 90+2.dakikada ilk golün de sahibi olan Enes Nalbantoğlu ceza alanın çaprazından mükemmel bir şut çıkardı ve topu üst köşeden ağlarla buluşturdu ve durumu 2-0 yaptı. Müsabakanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve maç konuk ekip Kütahya’nın 2-0 üstünlüğü ile noktalandı.

Stat: Bolluca
Hakemler: Egemen Artun, Şefik Öner, Uğur Akalp
Arnavutköy Belediye: Kıvanç 7, Fuat 7, Mücahit 7, Okan 7, Mert 7, Mithat 7 (81’ Çağrı 7), Tolga 7 (90’ Utku 7), Mert 7 (90’ Furkan 7), Osman 7, Sefa 7, Sergen 7 ( 66’ Enes 7)
Belediye Kütahya: Hasan 9, Ali 7, İbrahim 7, İbrahim İnal 7 (45’ Oğuzhan 7), Erdinç 8, Emrah 7 (89’ Ali Kaan 7), Tuncay 7, Bilal 7 (45’ İsmail 7), Muhammet Enes 7 (31’ Enes 7), Muhammet 7, Talha 7 (87’ İsmail 7)
Goller: 89 ve 90+2’ Enes Nalbantoğlu (Kütahya)

Haber-Fotoğraf: Engin Akın

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...