Cumartesi, Kasım 20, 2021

Tuzla 1954 Spor Kulübü kuruldu


İstanbul’un Tuzla ilçesinde “Tuzla 1954 Spor Kulübü” kuruldu. Mavi-Beyazlılar bu sezon İstanbul 2. Amatör Lig’de mücadele edecek. Kulübün federe olma başvurusu TFF tarafından kabul edildi.

Tuzla ilçesinde özellikle E5 altı olarak bilinen güney kesimde takım olmaması nedeniyle harekete geçen bir grup futbol sever tarafından kurulan kulübün başkanlığını Necdet Sule yapıyor. Sule “Tuzla’da yeni bir spor kulübü ihtiyacı duyulması ve taleplerin oluşması üzerine Tuzla’nın sevilen işadamları ve spor severler ile bir araya gelerek yola çıktık. Kurumsal adımlar atarak tesisler ile ilgili çalışmalara hemen başlayacağız. Tuzla’nın gerçek anlamda Tuzlalılara hizmet edecek geleceğin Spor kulübü olacağımıza eminim” dedi.

Sule “Tuzla’da semtin takımı ve öz değerleriyle Tuzla’nın takımı olmak parolasıyla kurulan Tuzla 1954 Spor Kulübü’nün hedefi tüm Tuzla’yı kucaklayarak, Tuzla’nın öz kulübü olmak. Bilindiği gibi Tuzlaspor 1954 yılında Tuzla Gençlik Kulübü olarak kurulmuş, daha sonra Tuzlaspor olarak yoluna devam etmiş, sonrasında Tuzlaspor A. Ş olarak aile şirketine dönüştürülmüştür. Tuzla 1954 Tüm Tuzla’ya hizmet şiarıyla yola çıkmıştır” diye konuştu.

İstanbul 2. Amatör Lig’de mücadele edecek olan Tuzla 1954 Spor’da teknik direktörlüğe Fatih Arar getirilirken, yardımcısı ise İhsan Selçuk Güney oldu.


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...