Salı, Kasım 23, 2021

Tokat Bereketlispor'da İsmail Polat yeniden başkan



İstanbul 1.Amatör Lig'de mücadele eden Tokat Bereketlispor'un olağan genel kurulunda İsmail Polat yeniden başkan seçildi.

Üçüncü dönem başkanlığa seçilmenin mutluluğunu yaşayan İsmail Polat, "1969 yılında kurulan kulübümüzün bugüne kadar gelmesinde emeği ve katkısı olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Yönetim olarak biz de kulübümüzde görev alıp Tokat Bereketlispor’un gençlerin spor yapması ve Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak için mücadele ediyoruz. Bu zamana kadar görevlerimizi birlik ve beraberlik içerisinde layıkıyla yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde de kulübümüzün başarılı olması için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Ben ve görev alan arkadaşlarımızla öncelikle Küçükçekmece Belediye Başkanımız Kemal Çebi ile görüşmeler yaparak kulübümüze kalıcı bir tesis kazandırmayı arzusundayız. Bu vesile ile genel kurulumuzun kulübümüze ve spor camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.



Küçükçekmece İkitelli temsilcisi Tokat Bereketlispor'un yeni yönetim kurulu şöyle: İsmail Polat,Sedat Yalçın, Şuayip Yavuz, Bekir Gamsız, İbrahim Demir, Erdal Kurt, Aslan Alkin, Ömer Kurt.

Kulüp ismini Tokat'ın Reşadiye ilçesine bağlı Bereketli kasabasından almakta.

Haber: Yılmaz Aktepe


Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...