Pazar, Kasım 28, 2021

Şehreminispor'dan Battal boy galibiyet!


İstanbul Süper Amatör Lig 2.grup mücadelesinde Batı Trakya Türkleri SK sahasında Şehreminispor'u konuk etti. Alt sıralardan kurtulmak isteyen ev sahibi ekip öne geçtiği karşılaşmada galibiyeti koruyamadı ve sahadan 3-1'lik skorla mağlup ayrıldı. 

Mücadelede Kadir Akpınar-Musa Çetin-Yücel Alkaş hakem triosu görev aldı.

Ev sahibi golle başladı

Karşılaşmanın 5.dakikasında ev sahibi ekip penaltı kazandı. Eren Güler'in ağlara gönderdiği topla Batı Trakya 1-0 öne geçti. Konuk ekip bu gole Eyüp Akın'ın frikik golü ile karşılık verdi 1-1. İlk yarının skorunu Batuhan Şerafettin Battal belirledi ve konuk ekip soyunma odasına 2-1 üstün girdi.


Batuhan Battal yıldızlaştı

Beraberlik için rakip kaleye yüklenen ev sahibi ekip kalesinde pozisyonlar gördü. Konuk ekipte ikinci golün sahibi Batuhan Şerafettin Battal bir kez daha sahneye çıktı ve skoru belirledi 1-3. 

Şehremini 10 kişi kaldı
Uzatma dakikalarında rakibi Mustafa Ali Duyar'a kafa atan Mehmet Can Enez direkt kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi. Bu sonuçla Şehreminispor puanını 11'e yükseltirken, ev sahibi ekip 3 puanda kaldı.

HABER-FOTOĞRAF:ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.