Cuma, Kasım 19, 2021

Ortaçeşmespor'da tek hedef galibiyet


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Ortaçeşmespor'da Kilyosspor hazırlıkları devam ediyor.

Bordo-Beyazlılar tesislerinde bu maçın hazırlıklarına devam ederken Teknik kadro taraftarlarına ilk iç saha galibiyeti yaşatma niyetinde.

Ortaçeşmespor Başkanı Mazlum Çoktin Hadımköyspor maçının zorlu geçtiğine dikkatleri çekerken, " aalesef bu maçta bir de penaltı atışından yararlanamadık. Rakibimiz maç öncesinde tek puana sahip olmanın hırsı ile maçta varını yoğunu ortaya koydu. Biz de iyi direnç gösterdik, beklediğimiz gol pozisyonları özellikle 2.yarıda yakalasak da tek gol atabildik. Bu maç artı geride kaldı... Hafta sonunda son sırada yer alan Kilyosspor maçından güzel bir futbol ve goller bekliyorum. Bu taraftara fazlası ile hak ettiği galibiyet sevincini, kutlamasını yaşatmak zorundayız " diye konuştu.

Ortaçeşmespor Antrenörü Çetin Nalbantoğlu Hadımköyspor maçından galibiyetle dönmeyi çok istediklerini ama 1 puan ile yetinmek zorunda kaldıklarına vurgu yaparken, "Maalesef girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Bu maç artık geride kaldı, Kilyosspor maçı için çalışmalara başladık. Tabii ki farklı bir galibiyet akıllardan geçebilir ancak hani derler ya 1-0 olsun bizim olsun... Ben şahsen ilk etapta öyle bakıyorum. Rakibimiz son sırada ve puansız diye rehavete kapılmamız kesinlikle olmayacak " şeklinde konuştu.

Haber: Talip Ercan - ERHA


Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.