Pazar, Kasım 28, 2021

Ne Ortaköy ne de Nişantaşı



Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 2.grup karşılaşmasında Ortaköyspor sahasında Nişantaşıspor'u konuk etti. Heyecan fırtınasında kazanan çıkmazken, her iki ekip de birer puana razı oldu. 

Karşılaşmayı Melih Aldemir-Mustafa Poyraz-Ali Kurt hakem triosu yönetirken, dördüncü hakem olarak Serdar Aslan görev yaptı.

Pozisyonu az mücadelesi yüksek karşılaşmada her iki ekip de gol bulamayınca zorlu 90 dakika golsüz eşitlikle sona erdi. Ev sahibi ekip kanatlarda Saruhan Yazgun ve Selim Gördebil ile pozisyon arasa da rakip savunmayı geçemedi. Duran toplarda da etkili ataklar sergileyen ev sahibi ekip serbest atış ve kornerlerde stoperlerini ileri çıkarttı. Emre Kart ve Volkan Dinç ile hava toplarında etkili olmaya çalışan Ortaköyspor rakip ceza alanında son toplarda başarılı olamayınca öne geçme fırsatlarını değerlendiremedi.  

Mutlak üç puana ihtiyacı olan konuk ekip özellikle ileri uçta Mahzum Yaşar ve Samet Şenol ile Ortaköyspor kalesinde tehlike yarattı. Mahzum Yaşar'ın yakaladığı kontratalarda kaleci Recep Ağaözkanca yerinde müdahalelerle gol fırsatlarını önledi. 



Penaltı isyanı

Mücadelenin son dakikasında Burak Mete'nin pasına Samet Şenol hareketlendi. Samet kaleci Recep ile mücadelesi sonrasında yerde kaldı. Nişantaşıspor oyuncuları penaltı beklerken mücadelenin hakemi Melih Aldemir kaleci Recep'in topa müdahale ettiğini söyleyerek devam kararı verdi. Zorlu doksan dakika golsüz sona ererken Ortaköyspor puanını 11 yaptı ve maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Konuk takım ise 5 puana yükseldi. 

Ortaköyspor haftaya Değirmendere deplasmanına giderken,Nişantaşı FK sahasında  Kartal Bulvarspor'u konuk edecek.

HABER-FOTOĞRAF:ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.