Perşembe, Kasım 18, 2021

Meşaleler Beykoz'un başına dert açtı


Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grup'ta 3. haftadaki K.Ereğli Belediyespor maçında hem gol hem de puan ile tanışan Beykozspor'da Çilimli Belediyespor müsabakasının hazırlıkları devam ediyor.

Sarı-Siyahlı ekipte hazırlıklar devam ederken Teknik Sorumlu Erdoğan Eryılmaz yaptığı açıklamada grupta en fazla yatırım yapan bir rakibe karşı mücadeleye çıktıklarına vurgu yaparken, "Mütevazi kadromuz ile Beykoz İlçesini en iyi şekilde temsil etme düşüncesindeyiz. Hafta sonundaki karşılaşmada yediğimiz gol öncesinde yaşadıklarımız ortada. Kesinlikle bahanelere sığınmak istemesem de gole etki eden bir oyuncu değişikliği gecikmesi yaşandı. Büyük Beykoz camiasından bu zorlu süreçte bizlere destek olmasını bekliyoruz. Bu çocuklar her türlü övgüyü hak ediyor, varını yoğunu sahaya yansıyorlar. Moral-motivasyonların üst düzeyde kalması kesinlikle şart " diye konuştu.

Öte yandan Beykoz'a kötü bir haber de TFF den geldi... Geride kalan hafta sonunda oynanan Karadeniz Ereğli Belediyespor maçında tribünlerden sahaya atılan meşale, çakmak ve su şişeleri nedeni ile Boğaziçi ekibinden savunma istendi. Sarı-Siyahlılarda sahanın kapanması ise muhtemel seçenekler arasında yer alırken savunma federasyona gönderildi. 

Haber: Talip Ercan - ERHA

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...