Pazar, Kasım 21, 2021

Hakeme tepki için sahadan çekildiler


İstanbul U16 Ligi 27. Grup'ta Esenler Kent Yıldızspor, Altınovaspor'la oynadığı maçın 22. dakikasında, hakeme tepki olarak Başkan Hakkı Çakır tarafından sahadan çekildi.

Yeşilova Kemal Aktaş Stadı'nda oynanan maç 3-0 Altınovaspor'un üstünlüğüyle devam ederken attığı gol 'ofsayt' gerekçesiyle sayılmayan Kent Yıldızspor sahayı terk etti.

Başkan Hakkı Çakır, "Tesadüf müdür bilemiyorum Küçükçekmece'de ne zaman maç oynasak hakemlerle ilgili sıkıntı yaşıyoruz. Burada Altınovaspor'un emeğini ve mücadelesini hiçe saymak gibi bir düşüncem asla olamaz ancak maçın hakemi ile ilgili gördüklerimizi ve düşüncelerimi dile getirmem gerek. Yediğimiz ilk golün faul olduğunu düşünüyoruz. Maç 3-0'ten de attığımız golde orta hakem, yardımcısının uyarısıyla golümüzü iptal etti. Bu da bizim direncimizi kırdı. Belki de 3-1'den maçı çevirecektik. Geçmişte de bu tarz hatalarla muhatap olduğumuz için artık bir tepki göstermem gerektiğini düşündüm. Hakeme de tepkimi gösterdim. Hatta bir ara tribünlere döndüm 'Bir kişi çıksın bu pozisyona ofsayt desin başkanlığı bırakacağım dedim, çıt çıkmadı. Çünkü haklıydım" dedi.

Çakır, "Esenler Kent Yıldızspor olarak biz dalga geçilecek bir takım değiliz, saygıyı hak ediyoruz. Bunu hakeme de söyledim orada. Bu yaşananları hak etmiyoruz. Bu nedenle sahadan çekildik. Skor çok da önemli değil, o golü atsak belki yine yenilirdik. Artık TFF'nin vereceği kararı bekleyeceğiz" diye konuştu.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Pendik Güllübağlar 'yedi' bitirdi

İstanbul 2. Amatör Lig 19. Grup'ta Pendik Güllübağlarspor sahasında Ümraniye Hekimbaşıspor'u 7-1 yenerek lider İyi Gençlikspor'u...