Pazartesi, Kasım 29, 2021

Hakem penaltı atışını iki kez tekrarlattı, İstinye isyan etti


İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup'ta Haliçspor'un İstinyespor'u deplasmanda 3-1 yendiği maçta sahalarda ender görülecek dakikalar yaşandı.

Çayırbaşı Stadı'nda konuk takım, 2-1 öndeyken 68. dakikada penaldı kazandı. Topun başına, maçta takımının ilk golünü atan Kadirhan geçti, bu futbolcunun köşeye yaptığı vuruşu kaleci Aykut Kavak soluna yatarak çıkardı. Lakin yardımcı hakem, Aykut'un atış öncesi öne çıktığını işaret edince hakem Serkan Hanoğlu atışı tekrarlattı.


69'da topun başına yine Kadirhan geçti, kaleci Aykut bu kez sağına giden topu çıkardı ancak yardımcı hakem bir kez daha bayrağını kaldırdı. Bu karar üzerine o anda sahada olan İstinyesporlu futbolcuların hemen hemen hepsi yardımcı hakemin yanına gidip itirazda bulunsa da sonuç değişmedi.

Haliçspor üçüncü penaltıda atıcısını değiştirirken meşin yuvarlağın arkasına geçen Batuhan sert bir şutla skoru 1-3 yaptı.

Son bölümde maç gelirken İstinyespor'da 77'de Fatih Özpınar, 79'da teknik direktör Kamil Beyazbulut kırmızı kart gördü. Mücadele de 3-1 sona erdi.

Haber: L.Önal Pehlivan

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...