Pazartesi, Kasım 29, 2021

Gaziosmanpaşa galibiyeti hatırladı


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup'ta Gaziosmanpaşaspor sahasında Valide Tayfunspor'u yenerek bu sezon ilk galibiyetini aldı.

Ligde ilk 4 maçında 3 beraberlik, 1 yenilgi alan, 3. haftadaki Mesudiyespor yenilgisi sonrası teknik direktörlüğü Erdoğan Özalp'ı getiren Gaziosmanpaşaspor, hafta içindeki Mecidiyeköyspor beraberliğinin ardından Küçükköy Stadı'nda Üsküdar Valide-i Atik Mahallesi temsilcisi Valide Tayfunspor'u ağırladı.

Maça ev sahibi ekip taraftarının da desteği ile etkili başladı. Yeşil Kırmızılılar rüzgâra karşı oynamalarına karşın ilk dakikalardan itibaren Valide Tayfun kalesine ataklarını sıklaştırdılar. Ümit Erkmen ve Burak Salih Kral girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremezken ilk gol için tribünler 35. dakikayı bekledi. Sağ taraftan kullanılan korneri takip eden Orçun Güzel Dereli güzel bir vuruşla ağlara gönderdi 1-0. 



Sevinç 2 dakika sürdü
Gaziosmanpaşaspor’da sevinç sadece 2 dakika sürdü. İki dakika sonra savunma arkasına uzatılan uzun topta Yasin Arslan beraberlik golünü attı: 1-1.

Bu golden sonra  Mehmet Yılmaz’ın sol taraftan kaleye gönderdiği top üst direkten geri döndü. 44. Dakikada Burak Çayır yakın mesafeden vuruşunu bu dakikaya kadar kalesinde başarılı kurtarışlar yapan Batuhan Osmanoğlu topu son anda kornere çeldi. İlk yarı 1-1 bitti.

Kral galibiyeti getirdi
İkinci yarıya da hızlı başlayan Gaziosmanpaşaspor baskı kurarken Valide Tayfunspor kontrataklarla etkili oldu. 75. dakikada ev sahibi takımdan Burak Salih Kral ceza alanı içinde buluştuğu topu ağlara gönderdi ve skoru belirledi: 2-1

Gaziosmanpaşaspor puanını 6'ya çıkarırken Tayfunspor 3 puanda kaldı.



Özalp takımdan memnun
Önceki maçlara nazaran ayağa top yapan ve süratli bir futbol oynayan Gaziosmanpaşaspor'da teknik direktör Erdoğan Özalp , "Oyuncularımı kutluyorum. Kısa zamanda takımla çalışma fırsatı buldum. Takımımız İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacağımıza inanıyorum" dedi.

Haber: Erol Eftekin







Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...