Cumartesi, Kasım 27, 2021

Çiğdemlispor'dan transfer şov


Zonguldak futbolunun en yeni kulüplerinden olan ve bu sezon 1. Amatör Lig'de mücadele etmeye hazırlanın Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor yaptığı transferler ile dikkat çekiyor. 

Kulüp Yöneticisi Sinan Çavdar "Kulübümüzü büyük bir heyecanla faaliyete geçirdik. Kulüp başkanımız ve yönetim kurulumuz ile özveri ile çalışıyoruz. Hedefimiz bir üst lig olan Süper Amatör Lig'e yükselebilmektir. Bu amaçla teknik sorumlumuz İlker Bozkurt' un raporlarına dayanarak bölgemizin başarılı 26 futbolcusu ile sözleşme imzaladık. 8 veya 9 Ocak'ta oynayacağımız ilk maçımıza sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz " dedi. 

Çiğdemlispor, Abdusamed Bakırcı, Ahmet Buğra Çuhadar, Batuhan Aydoğan, Bedirhan Kahraman, Burak Altun, Emre Sarıca, Erdem Yeşil, Ergin Kahraman, Hayri Arı, İsmail Durgut, Kaan Ulusoy, Mehmet Delener, Mert Topal, Muhammet Bayram Bal, Muhammet Yusuf Büyük, Murat Demir, Murat Sorhan, Mustafa Çınar, Onur Saltabaş, Taha Yasin Yıldırım, Tayfun Batmaz, Uğurcan Çavdar, Yiğithan Bayramcı, Yiğithan Yüksel ve Yücel Çam ile sözleşme imzaladı.

Haber: Efkan Bucak



Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.