Pazar, Kasım 21, 2021

Cankurtaran taht yolunda Şehzade'yi devirdi


İstanbul Süper Amatör Lig 9. Grup mücadelesinde Cankurtaranspor sahasında Şehzadebaşıspor'u konuk etti. Fatih temsilcisi ilk yarısını 1-0 önde kapattığı mücadelede ikinci yarıda farka koştu ve karşılaşmadan 4-0'lık skorla galip ayrıldı. 

Böylece 3'te 3 yapan Fatih temsilcisi şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürdü.

Namık Sevik Stadı'ndaki karşılaşmayı Ruken Dağ-Mehmet Murat Arıcan-Mesut Şahin hakem triosu yönetti.



İlk yarıda tek gol

Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip ilk yarıyı Nezihi Bayramoğlu'nun şık golü ile 1-0 önde kapattı. Başarılı oyuncu Şehzadebaşıspor ceza sahası içinde dar alanda rakiplerini ekarte edip topu ağlarla buluşturdu.


Oyun durdu

İlk yarının son dakikalarında ev sahibi ekip tribünlerinden atılan torpillerden dolayı Şehzadebaşıspor teknik yönetimi kulübeden çıkarak sahaya girdi. Cankurtaran yöneticilerinin taraftarları uyarması sonucunda mücadele kısa bir aradan sonra tekrar başladı. 

Tiki taka direğe takıldı

İkinci yarıya da istekli başlayan ev sahibi ekip Alper-Semih-Nezihi-Eren paslaşmasında direğe takıldı. Dar alanda kısa paslarla Şehzadebaşıspor ceza sahasına giren Eren Yıldırım'ın klas vuruşu direğe çaprtı. Nezihi'nin asisti ile ceza sahasına giren Eren'in pasında Samet topu üstten auta gönderdi.



Art arda goller

Ataklarını sıklaştıran Fatih temsilcisi Emre'nin asistinde Eren Yıldırım ile farkı ikiye çıkarttı. Golün ardından gelişen atakta oyuna sonradan giren Oktay Peker önde direkte topa dokunarak skoru 3-0'a taşıdı. Ender gelişen Şehzadebaşıspor atağında Murat Beğeçaslan'ın vuruşu yan ağlarda kaldı. Karşılaşmada skoru Emre Tarhan belirledi. Nezihi'nin ortasına iyi yükselen Emre kafa vuruşu ile skoru 4-0 yaptı.



Uzatmalarda kırmızı kartlar

Mücadelenin uzatma dakikalarında Ömer Faruk Tütüncü ile Muhammet Özkılıç tartışmasında hakem Ruken Dağ her iki oyuncuyu da kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderdi ve mücadelenin son düdüğünü çaldı. 

HABER-FOTOĞRAF:ERDEM SAĞOLAN

Maçın fotoğraf albümü için tıklayın

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.