Pazartesi, Kasım 22, 2021

Beşyüzevlerspor beraberliğe abone


Bölgesel Amatör Lig 6.Bölge 1.Grup’ta Beşyüzevlerspor sahasında Sultanbeyli Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı ve 4. maçında da gülemedi.

Yeşil Beyazlılar Ligin ilk maçında deplasmanda Alibeyköyspor ile 1-1, akabinde sahasında Mustafakemalpaşa Belediyespor ile 2-2 sonra deplasmanda İnegöl Kafkas Gençlikspor ile 0-0 berabere kalmıştı. Gaziosmanpaşa temsilcisi dördüncü maçını da berabere bitirdi. Sultanbeyli Belediyespor ise 5 puanda kaldı.

İBB Bayrampaşa Stadı'ndaki karşılaşmaya Beşyüzevlerspor taraftarı büyük ilgi gösterirken Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir, Beşyüzevlerspor Kulüp Başkanı Mustafa Koral, yöneticilerden Yılmaz Gülşe ve Vahap Gülerer de tribündeydi. 


Beşyüzevler daha ataktı

Tekirdağ bölgesinden Mete Aylıoğlu, Tugay Ayas, Ulaş Kaçmaz ve İsmail Tulumbacı hakem triosunun yönettiği 4. Hafta karşılaşmasında maça iyi başlayan taraf ev sahibi Beşyüzevlerspor oldu. Ömer Kesici, Eren Toksoy ve Özel Vatansever ile ilk yarıda rakibi karşısında pozisyon bulan ev sahibi ekip gol atmayı başaramadı.

Sultanbeyli'nin topu direkten döndü
İkinci yarının başlamasıyla birlikte Beşyüzevler atak futboluna devam ederken Sultanbeyli kontrataklarla etkili oldu ancak kaleci Hamdi'yi geçemedi. İkinci yarının en önemi pozisyonlarda Eren Toksoy penaltı noktası civarında buluştuğu topu kale yerine auta atarken Sultanbeyli Belediyespor’un ise bir topu direkten döndü.

Haber: Nazmi Alkış

Fotoğraflar: Erol Eftekin




Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.