Perşembe, Kasım 18, 2021

22 Mayıs'ta sahaya siyah formayla çıkacağız



FK 1864 Spor Kulübü Başkanı İsa Tuncer, önümüzdeki dönemde futbolun yanı sıra basketbol, voleybol, yüzme gibi farklı branşlarda da yer almak olduğunu söyledi. 

Tuncer,  “1864 Çerkes Soykırımının yıldönümünde futbolcularımız sahaya siyah forma ile çıkacak, taraftarlarımızda siyah tişört giyecek. Acımızı dünyaya bir kez daha haykıracağız” dedi

Pandemi nedeniyle gerçekleştirilemeyen FK 1864 Spor Kulübü Kongresi gerçekleştirildi.  İSTESOB Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kongrenin Divan Başkanlığını Saffet Öztürk yaptı.  Kongre açılışında pandemide hayatını kaybeden kulüp üyeleri rahmetle anıldı. Bir kez daha kulübün başkanlığına seçilen İsa Tuncer şunları söyledi:

FARKINDALIK YARATMAK İSTEDİK

Yönetim olarak göreve geldiğimizde farkındalık yaratmak üzere 2018’de Pendik’te bir organizasyon gerçekleştirdik. Burada insanlarımızın tanışmalarını sağlamak istedik. Spor camiasına birçok ziyaretler gerçekleştirdik. Beşiktaş ile her yıl altyapıya FK1864’ten 5 kişiyi seçmelere gönderme anlaşmasını yaptık. Birkaç hafta önce yine Bandırmaspor Başkanı’nı ziyarete gittik. Birlikte maç izledik.  Göztepe Spor Kulübünü ziyaret ettik. Spor camiasına yönelik bu tür ziyaretlerimizi sürdüreceğiz.



HERKESE EŞİT MESAFEDEYİZ

Biz geçtiğimiz üç yıllık süreçte herkese eşit mesafede olduk bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Siyasi olarak da herkese eşit mesafede olacağız. Biz yönetim olarak kendimizi Kuzey Kafkas camiasına layık olmayı hedefliyoruz. Bunun için de çizgimizden bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da vazgeçmeyeceğiz.

FARKLI BRANŞLARDA YER ALACAĞIZ

Bizim için alt yapı çok önemli. Sadece futbolla ilerlemek istemiyoruz. Farklı branşlar açmak istiyoruz. Basketbol için bünyemizde oluşumu sağladık salon tedariki konusunda sıkıntı yaşadık. Bu konuda derneklerimizden altyapı için destek bekliyoruz. Kulübün yüzde 51’ini kendi çocuklarımızdan oluşturmak istiyoruz ama Çerkezlerin birden ikiden fazla çocuğu yok. 

YOUTUBE’DEN MAÇLAR CANLI YAYINLANACAK

Youtube kanalı kurduk buradan maçlarımızı canlı yayınlamak istiyoruz. Böylece dünyanın her yerinde isteyenler maçlarımızı izleyebilecekler. Kulübe oradan gelir elde edebileceğimizi düşünüyorum. Yeni yönetimin seçilmesiyle birlikte sosyal medya hesaplarını yürütecek üniversite gençlerimizi bekliyoruz. Kulübümüze bugüne kadar destek sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Hedef ilk önce 3. Lig  bizden sonra gelecek olan arkadaşlar inşallah kulübü süper lige çıkartırlar.

FUTBOLLA DÜNYAYA MESAJ VERECEĞİZ

Bildiğiniz gibi bizim ligler Şubat’ta başlıyor 28 Mayıs’ta sona eriyor. Şampiyonluk yolunda olan takımımızla birlikte 21 ya da 22 Mayıs’ta oynanacak olan maçımızda dünyaya 1864’te yaşanan soykırımı bir daha haykıracağız. Bunun için Şenlikköy Stadı’nı ayarlamaya çalışıyoruz. Futbol takımımızın tüm oyuncuları sahaya siyah forma ile çıkacak. Taraftarlarımıza da; üzerinde kız çocuğunun gözünden damlayan kan figürünün olduğu tişörtleri dağıtacağız. Sahanın çeşitli yerlerine de soykırımla ilgili taraftarlarımız afişler asarsa bir kez daha dünyaya yaşadığımız acıyı haykırmış olacağız.”



YÖNETİM KURULU LİSTESİ

İsa Tunçer
Serdar Gül
Engin Savaş Cim
Ümit Bekdemir
Murat Kubilay
Sezer Kantürk
Seçkin Tay
Tarık Tekin
Ali Çetin

Yönetim Kurulu Yedek Liste

Mehmet Bakış
Fahrettin Canlı
Hasan Şen
Turgut Daşdemir
Fazıl Murat Güner

DENETİM KURULU

Şaban Deniz
Yavuz Kuş
Şamil Yaşba
Denetim Kurulu Yedek
Murat Tosun
Osman Abdi
Hasan Tunçer

Kaynak: yeniesnaf.com

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.