Cuma, Ekim 22, 2021

Tahtakale Kartalları 7 golle kazandı


İstanbul amatör liglerin başlamasına az bir zaman kala takımlar hazırlık maçlarına devam ediyor. Avcılar Tahtakale Kartallarıspor U 18 Takımı da deplasmanda İstanbul Bulancakspor’u 7-2 yendi.

Bağcılar Mahmutbey Stadı’ndaki müsabakanın daha ilk dakikasında kalesinde gol gören Tahtakake Kartalları erken gelen golün şokunu üzerinde çabuk atarak tüm hatları ile rakip kaleye sağlı solu gol ve goller için yüklendi. Siyah beyazlar atak ve baskılı futbolunu Alican (3), Mütalip, Yunus, Batuhan ve Görkem’in attığı gollerle süslerken karşılaşmadan 7-2 galip ayrıldı.

Avcılar Tahtakale Kartalları Spor Kulübü Teknik Direktörü Adem Aktaş “İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Oyuncularımızın verdiğimiz görevleri sahada harfiyen uygulaması doğrusu beni memnun ediyor. Bugünkü oyun ve galibiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Hedefimiz Tahtakake Kartalları’nı şampiyon yapmak.  Biz futbolcu değil, sporcu yetiştiriyoruz” diye konuştu.

Haber: Yılmaz Aktepe

TAHTAKALE KARTALLARI SK HABERLERİ

İSTANBUL BULANCAKSPOR HABERLERİ

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.