Çarşamba, Ekim 13, 2021

Soğuksuspor kendinden emin


İstanbul Süper Amatör Lig'deki Beykoz Temsilcilerinden olan Soğuksuspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-Beyazlı ekip kendi tesislerinde Antrenör Kadir Gemici Yönetiminde sıkı bir çalışma programı uygulamakta.

Soğuksuspor Genel Kaptanı Murat Şişli oldukça kaliteli bir kadro ile yola çıktıklarına vurgu yaparken, ”Kadromuzda yer alan birçok oyuncu zaten kadromuzda yer almış, şampiyonluklar yaşamış ya da bölgemiz takımlarından tanıdığımız isimler. Bunun yanı sıra nokta transferlere de imza attık. Her takım gibi biz de kuraların çekilmesini, grup ve rakiplerimiz belli olmasını heyecanla beklemekteyiz. Soğuksu Mahallesi'nde futbola olan hasret sona erecek, ilk maçın heyecanı şimdiden mahalleyi sarmış durumda. Her şeyin hayırlısı diyelim” diye konuştu.

Soğuksuspor Antrenörü Kadir Gemici ise biraz geç de olsa antrenmanlara başladıklarını söylerken, "Arayı kapatmak için çalışıyoruz… Kadromuzda birçok yetenekli isim var, beraber çalıştığımız futbolcu kardeşlerim var. Hepsinin yüzündeki futbola yeniden dönmenin heyecan ve mutluluklarını gözlemleyebiliyorum. İlk etabı tamamladıktan sonra sıklıkla yapacağımız hazırlık maçları ile ilk resmi müsabakamıza kadar hazır hale geleceğiz ” dedi.

Haber: Talip Ercan - ERHA


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.