Çarşamba, Ekim 06, 2021

Sedat Balkanlı Tesisleri cıvıl cıvıl


Altyapı organizasyonuyla örnek çalışmalara imza atan Gaziosmanpaşaspor Kulübü ,Gençlerin ve çocukların sporla yetişen, spor ahlakı ve spor kültürüne sahip bireyler olması için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Türk futbolunun iki temel taşı Gaziosmanpaşaspor ve Ramispor kulüplerinde Futbol branşında yaz ve kış spor okullarında Uzman Eğitmenler eşliğinde eğitim gören öğrenciler Gaziosmanpaşaspor  kulübünün misafiri olarak Sedat Balkanlı Tesislerinde bir araya gelerek sahayı adeta bir çiçek bahçesine çevirdiler. 

Tribünlerdeki anne-babalar ise coşku dolu saatler yaşarken, son derece heyecanlı maçlara sahne olan organizasyonda veliler, sahada hünerlerini sergileyip çocuklarının futbol heyecanını daha da yakından tanımış oldu.  Bir dönem Ramispor kulübünde altyapı sorumlusu olan şimdi de Gaziosmanpaşaspor kulübü alt yapılar sorumlusu olarak görev yapan Orhan Gültaş ,Sedat Balkanlı Tesisleri'nde her gün binlerce çocuğun eğitim aldığını dile getirerek, Yeşil Kırmızılı Kulüp altyapısında yetiştirdiği gençlerle Türk futbolunun kaynağı olduğunu ifade etti.

Yeşil Kırmızılı takımın tesislerinin özellikle hafta sonları çocuklar ve velileriyle şenlik alanına döndüğünü aktaran Başkan Ömer Güler, ise “ Ben de bir babayım. Her gün çocukların cıvıl cıvıl sesleriyle spor yaptığı bir futbol kulübünün başkanıyım. Hafta sonları tesiste bu şenliği gördüğümde çok mutlu oluyorum. Onlar bizim geleceğimiz. Öyle saf öyle temizler ki insan bakmaya kıyamıyor." diye konuştu.

Haber: Kemal Özgüner

Fotoğraf: Erol Eftekin




Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...