Salı, Ekim 12, 2021

Sapancaspor'da tek hedef 3. Lig


Mazisinde 2.lig dahil uzun yıllar profesyonel lig geçmişi olan Sapanca Gençlikspor bu sezon iddalı kadrosuyla yeniden profesyonel lige dönmek istiyor.

Son olarak 10 günlük Afyon kampını noktalayan Yeşil-Beyazlı Sakarya temsilcisi grubunun da belli olmasından sonra heyecanla lig maçlarını beklemeye başladı.


Teknik Direktör Serdar Ergelen yönetiminde günde çift idmanla lige hazırlanan Sapanca Gençlikspor’da takımın neşesi ve uyumu gözlerden kaçmıyor.


Takımla ve ligle ilgili görüşlerini aldığımız Serdar Ergelen şunları söyledi:

“Sapancaspor olarak kulübümüzün bu yılki tek hedefi şampiyon olup özlemini çektiğimiz profesyonel lige çıkmak olacak. Tabii ki gerek İstanbul’da ve Sakarya’da mücadele edeceğimiz değerli kulüplerimiz var. Yönetimimiz ,teknik ekip ve oyuncularımız işimizi ciddiye alıp bu sorumlulukta hareket edip hedefimize gitmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Takım olarak başarıya giderken saha içi organizasyonu iyi olan mücadele gücü yüksek, pes etmeyen ve taraftar gücünü arkasına alıp istediği oyunu kabullendiren bir Sapancaspor izlettirmek istiyoruz. Her rakibe saygımız var. İşimizi sıkı tutup sene sonu mutlu sona ulaşmak için hedefe kilitlenmiş durumdayız. Allah’ın izniyle Sapanca halkına şampiyonluk sevinci yaşatmak tek hedefimiz.”

Haber: Metin Yılmaz


Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.