Pazar, Ekim 10, 2021

İkinci yarıda pozisyon dahi vermeden kaybettik


İstanbul Süper Amatör Lig'de sezona iddialı hazırlanan Yeşilova Esnafspor'da Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu M. Cem Özel, BAL takımlarından Gazi Mahallesi'ne 2-0 kaybettikleri özel maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Özel, "Maçın her iki yarısında ortaya koyduğumuz futboldan memnunum. Özellikle ikinci yarıdaki takımımız daha iyi mücadele etti ve rakibe neredeyse hiç pozisyon vermedik. Girdiğimiz net gol pozisyonları vardı. Futbolda her zaman şu vardır hazırlık maçı ya da lig maçı fark etmiyor önemli olan girdiği pozisyonları gole çevirebilmek. Biz bundan sonra oynayacağı maçlarda eksikleri görüp lige en iyi şekilde girmek istiyoruz" dedi.

Yeşilova Esnafspor’un teknik direktörü Tufan Engin ise takımda taşların yavaş yavaş yerine oturduğunu, hem futbolcuların, hem de takımın performansının iyi bir noktaya geleceğini dile getirrek "Gidişattan memnunum. İdmanda iyiyiz. Oyuncularımız dediklerimizi harfiyen yerine getiriyor. Hazırlık maçlarının amacı takımın eksikliklerini görmek ve uyum içindir.  Bizde eksiklerimizi tamamlamaya çalışacağız. Takımın futbolundan memnunum" diye konuştu.

Haber: Yılmaz Aktepe 


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...