Salı, Ekim 19, 2021

'Hazırlık maçı yapmaya korkar hale geldik'


Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 1.Grup'ta şampiyonluk parolayla yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Redoks Lüleburgazspor'da Kulüp Başkanı Yılmaz Canpolat ilginç açıklamalara imza attı.

Canpolat "2021-2022 Futbol sezonuna güçlü ve iddialı bir takım kurarak şampiyonluk parolası ile aralıksız hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Futbol takımızın eksiklerini görmek için hazırlık maçları ile devam ediyoruz. Yaptığımız hazırlık maçlarını profesyonel ve Bölgesel Amatör spor kulübü yetkilileri de takip ediyor. Maçlarımızı takip eden bazı kulüp yetkilileri futbolcularımızın aklına girerek transfer teklifleri yapmaktalar. Doğrusunu söylemek gerekirse hazırlık maçları yapmaya korkuyoruz artık. Bu biraz da Redoks Lüleburgazspor'un ne kadar kaliteli futbolcularla yola çıkığını bir göstergesidir" dedi.

Transfer yetkileri Algöz'de
Aldıkları karar doğrultusunda Alagöz Holding ve Iğdır Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz'e Lüleburgazspor'un transfer yetkilerini verdiklerini belirten Canpolat "Bundan sonra kulübümüzden oyuncu transfer etmek isteyen kulüplerin mehtabı Cayın Cantürk Algöz'dür" diye konuştu.

Haber: Yılmaz Aktepe


LÜLEBURGAZSPOR HABERLERİ

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.