Perşembe, Ekim 14, 2021

Ergün Ortakçı: Bizim en büyük şanssızlığımız...


Silivrispor Teknik Direktörü Ergun Ortakçı geçtiğimiz günlerde çekilen kuraların ardından hem kendi takımını değerlendirdi hem de rakiplerini değerlendirerek önemli bilgiler verdi.

TFF Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grupta mücadele etmeye hazırlanan Silivrispor’da teknik patron Ergun Ortakçı çarpıcı açıklamalara imza attı. Kuraların ardından yaptığı açıklamasında Ortakçı şunları söyledi: 

“Grubumuzdaki İstanbul takımları bizim avantajımız tabii kendi adıma da avantajım. Beykoz takımı ile geçen sene çalıştı, Beykoz’un kadro yapısını ve yönetim yapısını çok iyi biliyorum. Maltepe takımını iyi tanıyorum, bir de Bakırköy takımı var. Bakırköy’ün de genç bir takım olduğunu düşünüyorum. Kura olarak iyi bir kura çektiğimizi ama kuranın da çok önemli olmadığını düşünüyorum sonuçta eğer bir başarıyı bekliyorsanız ve bir başarı elde etmek istiyorsanız bazı şeyleri yapmanız lazım. Burada isim Maltepe olabilir başka bir takım da olabilir normal olarak onları yenerek üstte çıkmamız lazım.

ÇİLİMLİ VE EREĞLİ GÜÇLÜ BÜTÇELİ TAKIMLAR

Zonguldak ve Düzce grubunda genelde takımlara baktığımızda Çilimli Belediye geçen sene bir çıkış gösterdi ve Düzce’nin en iyi takımlarından biri onlarda tahmin ediyorum hedefe ulaşmak isteyeceklerdir. Grupta başarılı olmak isteyen takımlardan bir tanesidir. Beyköy takımının biraz daha zayıf takımlardan biri olarak düşünüyorum. Zonguldak takımlarından da Ereğli Belediye’nin iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Yıllardır bir üst gruba çıkmak için maddiyatını fazla kullanan “Biz çıkacağız, çıkacağız” diyerek başarıyı yakalayamayan bir takım. Kilimli eskiden bir yapılanmaları vardı ama yapılanma gerçekleşemedi, zannetmiyorum çok büyük başarı elde etsin. Zonguldak’tan bizim grubumuza gelen takımlardan Ereğli’nin daha ağır bastığını, Düzce’den Çilimli Belediye’nin daha ağır bastığını bizden de İstanbul’dan da bizim daha avantajlı olduğumuzu düşünüyorum.

160 KÜSÜR TAKIMDAN 270 TAKIMA

Bizim en büyük şanssızlığımız transfere biraz geç başlamamızdır. Kulüp olarak yapılanmada geç kalındı, bizim ekiple de buraya gelmemiz geç kalınmış bir ortamdı. Bir de çok enteresan bir süreç yaşadık. Bu hem Silivrispor için hem de bütün takımlar için geçerlidir 160 küsür olan takım sayısı bir anda 270’lere çıktı. Bunun için de vasıflı oyuncu bulma şansınız azalıyor. Belli mali kriterlerler çerçevesinde üst düzeye çıkmadığınız sürece üst düzey oyuncu bulma şansı azalıyor. Bunun bir handikabını yaşıyoruz. Sonuçta bir iki arkadaşı da kadromuza bu hafta katıp eksiklerimizi biliyoruz zaten. Eğer 3-4 arkadaşı bu gruba katarsak herkesin mutlu olacağı bir takım kuracağımıza inanıyorum.

İYİ BİR HAVA YAKALADIK

Biz kendimize inanıyoruz. Yönetimle başkanımız çok iyi çalışıyorlar. Ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Kulüp içinde bütün çalışanlar olsun hepimiz belli bir hava yakaladığımızı düşünüyorum. Yıllardır bu işi yaptığımız için bu görüşlerimiz bizim için çok önemlidir. Şu anda bütün Silivri’nin de bu gruba katıldığını düşünüyorum. Bize inansınlar, güvensinler inşallah hep birlikte sezonunun sonunda gülmeye hazırız."

Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...