Pazar, Ekim 10, 2021

BAL'ın sürpriz takımlarından olabiliriz


TFF Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Kavacıkspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-Beyazlı ekip kendi tesislerinde akşam saatlerinde yaparken, hafta sonlarında ise hazırlık maçları ile kendini sınamakta.

Beykoz ekibinde futbol direktörü Murat Yılmaz yaptığı açıklamada "Yavaş, yavaş lige hazır hale geldiğimizi söyleyebilirim. Eksik yönlerimizi çok iyi biliyoruz ve bunu kapama yolunda çalışmalarımız, girişimlerimiz devam etmekte. Zaten yan yana oynamaya alışkın bir takımız bahsettiğimiz eksikliği ortadan kaldırdığımız anda lige renk katacak sürpriz takımlardan biri olabiliriz” diye konuştu.


Zamanın artık daraldığını ifade eden Murat Yılmaz, "Hafta başında 2021-22 Sezonunda oynayacağımız grubu çekilecek kura sonunda öğrenmiş olacağız. İster, istemez bir heyecan yaşamamak  mümkün değil. Her şeyin hayırlısı diyelim. Önceliğimiz sağlıklı bir ligin yaşanması, yaşanan pandemi süreci de ortada. Beykoz ilçemizi Bölgesel Amatör Lig'de en iyi şekilde temsil etme düşüncesindeyiz ” dedi.


Öte yandan Kavacıkspor’da takıma dahil edilen genç futbolcuların heyecanı ise görülmeye değer…altyapıda yetişen gençlerin en büyük arzuları ise Bölgesel Amatör Ligde süre alıp maçlarda oynamak.

Haber: Talip Ercan - ERHA

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...