Cumartesi, Ekim 23, 2021

BAL'da bu sezon hem başkan hem oyuncu olacak


Bölgesel Amatör Lig takımlarında büyük ihtimalle tek örnek o ...  Kavacıkspor'un hem başkanı hem de futbolcusu olan Bedri Güntay, önümüzdeki hafa sonunda başlayacak olan 2021-22 sezonu ilk hafta maçlarını heyecanla bekleyenlerden biri...

Uzun yıllar formasını giydiği Kavacıkspor ile Bölgesel Amatör Ligde forma giyerek bu anlamda da ilk yaşama niyetinde olduğunu söyleyen Bedri Güntay, "Ben bu anlamda çifte heyecan yaşıyorum desem yeridir... İşin hem Yönetim, hem de futbolculuk boyutunda olmak görev ve sorumluluklarımı daha da çoğalttı ama ben tüm futbolcu kardeşlerim ile bir başkandan öte arkadaş gibiyim. Tamamına yakını ile aynı maçlarda defalarca forma giydim. İnşallah mahallemizi ve ilçemiz Beykoz'u ligde en iyi şekilde temsil etme gayretinde olacağız" diye konuştu.

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde forma giymeyi çok istediğini ifade eden Başkan Bedri Güntay, "Tabii ki İstanbul Amatör Liglerinde sayısız formasını giydiğim takımda birçok genç ve yetenekli isim kadromuzda bulunmakta. Benim oynayıp oynamayacağım konusunda Teknik Direktörümüz Murat Yılmaz Hocamız karar verecek, görev verirse formamı giyerim, vermezse de kenardan ya da tribünden arkadaşlarıma destek olurum "dedi.

2021-22 Sezonunda çıktığı ilk antrenman göre müthiş bir değişim yaşayan Başkan Güntay, verdiği kilolar ve fit görüntüsü ile dikkatleri fazlası ile çekmekte. 

Haber: Talip Ercan / ERHA

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.