Pazartesi, Ekim 11, 2021

BAL ekiplerinden Atlasspor devredildi ve ismi değişti


Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Atlasspor ismini değiştirerek Beylerbeyi 1911 FK oldu.

İstanbul Malatyaspor'un isminin değişmesiyle İstanbul Süper Amatör Lig'e giren, burada başarılı olarak BAL'a çıkan Atlasspor, pandemi nedeniyle yarım kalan 2019-20 sezonunda BAL 10. Grup'u 7. sırada bitirmişti.

Bu sezonun hemen ardından sportif faaliyetlerini durdurma kararı alan Kadıköy temsilcisi, aynı sezon BAL'dan düşen Beylerbeyispor'un yönetimi ile görüştü ve devir için anlaşmaya vardı.

Genel kurula giden Atlasspor ismini Beylerbeyi 1911 SK olarak değiştirdi. Yıllarca profesyonel liglerde yer alan Beylerbeyispor ise orijinal ismiyle İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele edecek.

Beylerbeyi 1911 ve Beylerbeyispor'un TFF kayıtlarına göre adresleri de aynı.

Pilot takım da satıldı
Atlasspor sıfırdan kurulmuş ve 2. Amatör'den mücadelesine başlamıştı. Ancak yönetim Süper Amatör'deki İstanbul Malatyaspor'u satın alıp ismini Atlasspor yaptıktan sonra orijinal Atlasspor'un ismi de Atlas Yıldızspor yapılmıştı. Sportif faaliyetlerini durduran Atlasspor pilot takımı olan Atlas Yıldızspor'u da geçen sezon devretmiş ve bu takımın ismi Ümraniye İnkılapbirspor olmuştu.

Haber: Efkan Bucak


Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...