Cumartesi, Ekim 16, 2021

Arnavutköy Belediyespor zirveyi sevdi


TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Arnavutköy Belediyespor evinde ağırladığı Artvin Hopaspor’u 3-1 yenerek zirvedeki yerini perçinledi.

İstanbul Bolluca Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası oldukça stresli ve gergin geçen maçta ev sahibi Arnavutköy takımı ikinci yarı açıldı ve maça damgasını vuran oyuncularıyla sonuca gitti. Maça tutuk başlayan Arnavutköy takımı orta saha hakimiyetini kurmaya çalıştığı dakikalarda kalesinde sıkıntılı anlar yaşadı. Müsabakanın 12.dakikasında Hopa takımı korner atışı kazandı. Kazanılan korner atışında altı pas içinde inen topu iyi takip eden Safa Ali sert bir vuruşla topu ağlara yolladı.  Bu golle birlikte saha içi oldukça sertleşmeye başladı. Maçın hakemi ise bu gerginliği verdiği sarı kartlarla iyice arttırdı. Müsabakanın 27.dakikasında Arnavutköylü oyuncu Mithat Yaşar sağ kanattan yaptığı bindirmede ceza alanına girmeden çok sert bir vuruşla Hopa kalecisi Beycan’ı avladı ve durumu 1-1’e taşıyan golünü attı. Müsabakanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlandı. 

İkinci yarıya orta saha hakimiyetini eline alarak başlayan Arnavutköy takımı oldukça etkili ataklar sahnelemeye başladı. Özellikle kanatlardan geliştirdiği ataklarda etkili olan Arnavutköy 51. dakikada Sergen’in kornerden gelen topa güzel bir vuruş yapmasıyla durumu 2-1’e taşıması maçın dönüm noktasıydı. 76.dakikada Mustafa Acun’un kaydettiği golle 3-1 olan maçta başka gol olmadı ve Arnavutköy takımı lider çıktığı maçı yine lider olarak tamamlayarak önemli bir başarının altına imza attı.

Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...