Pazar, Ekim 10, 2021

Akören'de muhtar devreye girdi İlhan Hoca 'evet' dedi


İstanbul 1. Amatör Lig'deki Silivri temsilcilerinden Akörenspor yeni sezonda da başarılı teknik adam İlhan Tekin ile yola devam kararı aldı.

Akörenspor Kulüp Başkanı Ferit Kepçeli ve Futbol Şube Sorumlusu Samet Kepçeli’nin uzun süren ikna turlarının ardından tecrübeli teknik adam İlhan Tekin 'evet' dedi. Kulüp Başkanı Ferit Kepçeli yaptığı açıklamasında; “Hocamız İlhan Tekin ile yeniden anlaşma sağladık. Şimdi geçen sezonki oyuncu arkadaşlarımız ile bir araya geleceğiz. Hocamızın kadroda görmek istediği oyuncularla yola devam etmeye çalışacağız. Birkaç yeni arkadaşımızla da görüşmelerimiz olacak" dedi.

"Hüseyin Ergin Muhtar işi bitirdi"

Kepçeli şöyle devam etti: "Bizim için önceliğimiz hoca konusuydu. Uzun bir sürecin ardından hocamız İlhan Tekin ile anlaştık. Bu anlaşmada her zaman yanımızda olan Muhtarımız Hüseyin Ergin’e teşekkür ederiz. Kararlarımızda yanımızda oldu ve hoca konusunda da yanımızda durarak işin halledilmesinde önemli rol oynamıştır. Başta muhtarımız Hüseyin Ergin olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederiz. İyi yoldayız güçlenerek yola devam ediyoruz. Yeni sezonun tüm kulüplerimize hayırlı olmasını diliyoruz.”

Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...