Cuma, Temmuz 30, 2021

G.Antepspor'a kefil olan Burak Şar'a yardım eli uzandı


Kapanan Gaziantepspor’un elektrik borcuna kefil olduğu için 3 ay hapis cezası alan 40 yaşındaki teknik adamın borcunu Vali Davut Gül kapattı, Burak Şar yeniden cezaevine girmekten kurtuldu

Kapanan Gaziantepspor’un elektrik borcuna kefil olduğu için 3 ay hapis cezası alan ve dün tekrar cezaevine girmesi gereken teknik direktör Burak Şar hapis cezasından kurtuldu. 2019’da kulübün kesik olan elektriklerinin geri gelmesi ve başkan Hasan Şahin’in hapse girmemesi için 486 bin liralık borcun 73 bin lirasına kefil olan Burak Şar, borç ödenmediği için 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Daha önce konulduğu Silivri Cezaevi’nden ‘Covid var’ gerekçesiyle çıkarılıp 36 gün izin verilen Şar’ı yeniden hapse dönmekten Gaziantep Valisi Davut Gül kurtardı. 

DOSYA KAPANDI

Vali Gül, 40 yaşındaki teknik adamın kefil olduğu 73 bin TL’lik borcu ödeyerek dosyayı kapattırdı ve böylece Burak Şar yeniden cezaevine girmekten kurtuldu. Ayrıca Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği ve  Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’nin de Hürriyet’in haberi üzerine Burak Şar ile iletişime geçip maddi ve manevi destekte bulundukları öğrenildi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

hayirdir vali kendi cebinden mi odemis oyle bir izlenim varda

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.