Çarşamba, Temmuz 28, 2021

'Teknik direktörümüzü Beşiktaş Kulübü verecek'


Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Lüleburgazspor, yeni sezon için 15 Ağustos’ta sahaya iniyor.

Başkanı Yılmaz Canpolat, "Covid tedbirleri kapsamında, Beşiktaş kulübümüzün vereceği teknik direktör nezaretinde yeni sezon hazırlıklarımızı için 15 Ağustos'ta başlayacağız. Şampiyonluk hedefiyle başlayacağımız bir sezon. TFF'nin liglerin başlamasıyla ilgili takvimi ve statüyü belirlemesiyle çalışmalarımızı hızlandıracağız. Lüleburgazspor'u hak ettiği profesyonel liglere çıkmak istiyoruz. Transfer sürecinde iyi oyuncuları kadromuza kazandıracağız. Sportif Direktörümüz ciddi bir çalışma gerçekleştiriyor. Lüleburgazspor Futbol kulübünü hedeflerine ulaştıracak bir kadro kuruyoruz. Takımımıza güveniyoruz, çok iddialıyız bu sezon şampiyon olacağız" dedi.

Başkan Canpolat şöyle devam etti: "Yeni sezona iddialı bir şekilde başlamak istiyoruz. Liglerin 4 Eylül 'de başlayacağı söyleniyor. Önümüzde yaklaşık iki aylık bir süre var. Bizim işimiz bu sene şampiyonluk yaşamak. Onun içinde sahada çok çalışmak gerekiyor. O nedenle erkenden toplanıyoruz. Pandemi nedeniyle lige seyircisiz başlayabiliriz. İkinci yarı gibi maçlar seyircili oynamaya başlarsa taraftar desteğini arkamıza alıp sezon sonunda profesyonel liglere çıkan taraf olmak istiyoruz."

Bilindiği gibi Yılmaz Canbolat Beşiktaş Kulübü ile yakın ilişkiler içinde olan biri... Canbolat'ın İstanbul'da Beşiktaş futbol okulları da mevcut.

Haber: Yılmaz Aktepe


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...