Cumartesi, Temmuz 03, 2021

Kartal Bulvarspor-Hendekspor maçı tamamlanamadı



Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lig’e terfi maçlarında çeyrek finalde Kartal Bulvarspor ve Hendekspor arasında oynanan karşılaşma çıkan olaylar nedeniyle tamamlanamadı.

Yalova Atatürk Stadı’nda oynanan maçın 9. dakikasında Hendekspor  Halil Akhan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bulvarspor 49’da Hakan Öztürk ile 1-1 eşitliği sağladı. Hendekspor 73’de Hakan Soylu ile tekrar öne geçti.

Maçın 85. dakikasında Hendeksporlu Kerem'in yerde kaldığı pozisyon sonrası Bulvarsporlu Muammer  hem vakit geçirdiği gerekçesiyle rakibine tepki gösterdi hem de hakemle diyaloğa girdi. Hakem bu diyaloğun ardından kırmızı kartla Muammer'i oyundan attı. Muammer de hakemi itti. Hakem maçı o anda tatil ederken kırmızı Beyazlı futbolcular hakemin çevresini sararken itirazlarını sürdürdüler. Hakem triosu  soyunma odasına giderken karşılaşma devam etmedi.

Olaylar sırasında kendi yedek kulübelerinde bekleyen ve rakipleriyle herhangi bir diyaloğa girmekten kaçınan Hendeksporlu futbolcular maçın tatil edilmesi sonrası büyük sevinç yaşadı.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...