Pazartesi, Temmuz 12, 2021

Bezirganbahçespor Hayat Yolcu ile devam


Küçükçekmece İlçesinin köklü kulüplerinden Bezirganbahçespor’da mevcut başkan Hayati Yolcu’nun  tek aday olarak girdiği ve güven tazelediği kongreye yoğun katılımlı olarak gerçekleştirildi.

Bezirganbahçe Spor kulübü Lokal’inde gerçekleştirilen tek adaylı genel kurulda Divan Başkanı Seymen Gençtürk, Katip Üyeleri Seyit Bel ve Recep Kelment oldu.

Delegelerin güven oyunu alarak yeniden  Bezirganbahçespor Kulübü Başkanı Hayati Yolcu “Göreve geldiğimiz günden bu yana kulübü ekonomik, idari ve sportif olarak daha ileriye götürmek adına çalışmalar yapılmıştır. Bu süreçte mali gerçeklere uygun bir takım kurmak, altyapı faaliyetlerine öncelik vermek, başarıya odaklı ve semtimizi gururla temsil eden bir takım oluşturmak adına çalışmalar yapılmıştır. Yine bu noktada kulübe maddi kaynaklar yaratmak adına çalışmalarımız devam etmektedir. Pandemi sürecinde birçok kulüp gibi kulübümüz de olumsuz etkilenmiştir. Yeni bir lige, yeni başarılara talibiz. Kulübümüze sahip çıkan herkese buradan teşekkür ediyor kongremizin camianıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yönetim Asil: Hayati Yolcu, Dursun Aslan, Mustafa Ertürk, Salih Balvan, Hüseyin Çelik, Filit Özdemir, Mustafa Sancar, Ramazan Selçuk, Kemal Çetintaş, Mehmet Soy, Bülent Dönmezoğlu, Rıdvan Öztürk, Ahmet Özmüş

Denetleme Kurulu: Ercan Bahçetepe, Metin Gökdağ, Ömer Kulak

İASKF Asil üyeler: Hayati Yolcu, Dursun Aslan, Kemal Çetintaş

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

Samatyaspor deplasmandan şen döndü

İstanbul 2. Amatör Lig 9. Grup'ta lider Samatyaspor deplasmanda Bağcılar İdman Yurdu Cemspor'u 5-1 yendi.