Perşembe, Temmuz 01, 2021

Silivrispor açısından kritik toplantı


Yıllar sonra tekrar amatöre düşen Silivrispor’da yaklaşan genel kurul öncesinde geçmiş dönem başkanlarından Akgün Duru bir toplantı organize ederek durum değerlendirmesi yapma teklifinde bulundu.

Silivrispor için son derece önemli bir toplantı yapılması Akgün Duru tarafından planlanarak hayata geçiriliyor. Yaklaşan kongre öncesi kulübün son hali, beklentiler, hedefler ve nasıl kurtulur konulu toplantı için Silivrispor'da yönetim kurulu üyeliği yapan tüm isimler davet edileceği alınan duyumlar arasında. 

Konu ile ilgili Akgün Duru yaptığı açıklamasında; “Sevgili Silivrispor Sevdalıları; Yaklaşan kongre öncesi bir araya gelerek mevcut durum değerlendirmesi yapmakla ilgili çok fazla kişiden öneri geldi. Bende eski bir yönetici olarak istişare yapmanın kulübümüze fayda sağlayacağını düşünenlerdenim. Bu paralelde Silivrispor’un bugünü ve yarınını görüşmek üzere bir toplantı organize etme kararını sorumluluk olarak gördüm. İnşallah önümüzdeki hafta geçmişte Silivrispor’da yöneticilik yapmış kişiler ile bir araya geleceğiz. Kimse yanlış anlamasın buradaki amaç tamamen birlikteliktir. Yer ve saat ilerleyen günlerde belirtilecektir. Unutmayalım; Biz hep birlikte Silivrisporluyuz” dedi.

Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...