Çarşamba, Temmuz 14, 2021

Bahçelievler kulüplerine stat müjdesi


Bahçelievler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Yılmaz Ordu, Bahçelievler’deki amatör futbol kulüp başkanlarıyla kahvaltıda buluştu. Ordu, Bahçelievler Stadyumu'nun Temmuz ayının sonunda biteceği müjdesini verdi

Bahçelievler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Yılmaz Ordu, Bahçelievler’deki Amatör Futbol Takım başkanlarını kahvaltıda ağırladı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıya Bahçelievler Amatör Futbol Kulüpler Birliği Başkanı Ayhan Kalkan’da katılım sağladı. Toplantıda Bahçelievler’deki amatör takımların sorunları konuşuldu ve çözüm arandı. Mustafa Yılmaz Ordu ile beraber kulüp başkanları Bahçelievler Şehir Stadyumu'nun zemini ve soyunma odalarını tek tek inceledi.

Temmuz ayının sonunda stadyumun hizmete gireceğini belirten Mustafa Yılmaz Ordu, “Bahçelievler’deki amatör futbol takımları antrenman ve maç yapacak saha bulamıyordu. Bu sorunu stat tamamen bitince çözüme kavuşturacağız. Bütün takımlara eşit mesafede olacağız. Fakat takımların ligdeki durumu ve başarı sıralamasına göre öncelik tanıyacağız. Kira almayacağız. İlerleyen dönemlerde takımlara stadyumda malzeme koyabilecekleri bir oda tahsis edebiliriz. Ayrıca diğer spor branşlarını da oldukça önemsiyoruz. Onlarda aktif olarak imkanlardan faydalanacak” dedi.

Haber: Engin Öder

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.