Salı, Haziran 08, 2021

'Niyetimiz başından beri oynatmaktı'


TFF Başkan Vekili, TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu ile birlikte, İASKF Kurumları ve Kulüpler Birliği Başkanlarıyla birlikte geniş katılımlı bir toplantı yaparak kongre için düğmeye bastı.

Yaklaşık olarak 2 buçuk saat süren toplantıda genel kurulun Haziran ayı içinde yapılması kararlaştırılırken toplantıda bir konuşma yapan Genel Başkan Ali Düşmez "Bizler bu görevlere gelirken şu olacağız, bu olacağız diye düşünmedik. Hizmet ve gönüller için burada olmalıyız. Mevlana’nın sevdiğim çok güzel bir sözü vardır: Ne kadar söz varsa düne ait, şimdi yeni şeyler söylemek lazım. Çünkü dün dünde kalmıştır. Ben onu yok sayıyorum. Ben bugüne kadar yapılanların üstüne oturmadım. İyi niyetle, samimiyetle az olsun, öz olsun, doğru olsun istedik. Rakiplerimizi, bize oy vermeyenleri de baş üstüne koyduk. Biz bu yaptıklarımızla, doğrularımızla bugüne geldik" dedi.

Toplantıda ayrıca liglere de değinen Düşmez, Bölgesel Amatör Lig (BAL) ile ilgili karar alırken sağlığı ön plana aldıklarını dile getirerek "Bizim niyetimiz başından beri oynatmaktı ve sonunda da az bir sayıyla da olsa BAL'ı oynatıyoruz. Başından beri ne düşünüyorsak sonunda da istediğimizi bu formülle yaptık. Sağlığın en önde olduğunu düşünerek karar veriyoruz" ifadesini kullandı.


Yeniden seçilmeleri halinde en az 4-5 tane büyük hizmet peşinde olacaklarını kaydeden Düşmez, “Yeni dönemde seçilirken bizim en büyük hedefimiz 4-5 tane büyük hizmet yapmak olacaktır. Ne yapacağımızı da biliyorum. İlerleyen günlerde bunu öğreneceksiniz. En az sağlık, transfer hizmetlerinin de üzerinde 4-5 tane hayati iş yapmamız lazım” dedi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Yapacağınız proje nedir ? Bunu bizlerle de paylaşırsanız seviniriz. Müneccim ya da akıl okuma gibi insan üstü bir gücümüz yok ki sizin bildiğiniz projeleri bizde bilelim. Yine her zamanki gibi yuvarlak cümleler kuruyorsunuz. Amacınız oynatmamaktı. Reisimizin talimatı ile oynattığınızı cümle alem biliyor

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.