Cuma, Haziran 25, 2021

Kulübün borcuna kefil olan teknik direktöre icra geldi


Bir dönem Süper Ligde adından sıkça söz ettiren ancak daha sonra amatör lige gerileyen Gaziantepspor’da 2019-20 sezonunda teknik direktörlük yapan Burak Şar, Kulübün 400 bin liralık elektrik borcunun 70 bin TL’sini kefil olunca başına gelmeyen kalmadı.

2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden ve ikinci yarı ligden çekilen kırmızı siyahlı ekipte teknik direktörlük yapan Burak Şar, Kulübün elektrik borcuna kefil olduğu için 3 ay hapis cezası istemiyle karşı karşıya kaldı.

"Kefil oldum ama elektrikler gelmedi"
Genç teknik adam, ‘Elektriklerimiz kesikti, TEDAŞ’tan aramışlar, Kulüp Müdürü de bana ulaştı ve Hocam, yetkili bir kişi borca kefil olursa hem elektriklerimiz açılacak hem de Başkanımız Hasan Şahin cezaevine girmek zorunda kalmayacak’ dedi. Ben takımı da düşünerek TEDAŞ’a gittiğimde 400 bin küsur lira elektrik borcu olduğunu öğrendim. Bana burada 'Hocam, 70 bin liralık borcu sen üstlen, kefil ol elektrikler açılacak' dediler. Borca kefil oldum ama yine de elektrikler gelmedi. Başkan zaten takımı ikinci devrede ligden çekmek zorunda kaldı. Şimdi evime kağıt geldi. Karakola gidip ifade vereceğim, belki de 3 ay hapis cezası alacağım ve bu ceza infaz edilecek. Ben Gaziantepspor’u düşünerek bu borca kefil oldum ancak şimdi çok zor durumda kaldım" dedi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.