Pazartesi, Haziran 28, 2021

Güzelhisar'dan 1 yıl gecikmeli şampiyonluk kutlaması


Bölgesel Amatör Lig'de pandemi nedeniyle yarım kalan 2019-2020 sezonunda İstanbul 2. Amatör Lig'de başarılı olarak 1. Amatör'e çıkan Güzelhisarspor bu başarısını ancak 1 yıl sonra kutlayabildi.

Covid nedeniyle ülke genelindeki kısıtlamalar nedeniyle bir araya gelemeyen Güzelhisarspor camiası, yasakların hafiflemesini fırsat bilerek hafta sonu Namık Sevik Stadı'nda kutlama yaptı. Kutlamada şampiyon kadronun sporcularına ve antrenörlere madalya takdim edildi. Ayrıca tüm yönetim kadrosu hazır bulundu. Kadırgaspor Kulübü Başkanı Cemalettin İnanç, Fatih Kulüpler Birliği Başkanı Gökhan Ceyhan ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Suat Özcan da hazır bulundular.

Güzelhisarspor Kulübü Başkanı Süleyman Aydın yaptığı konuşmada, çok duygulu olduğunu ifade ederek "İnşallah önümüzdeki sezon Süper Amatör'e yükselmek istiyoruz" dedi. Başkanvekili Suat Özcan da "Benim için çok duygulu bir gün. İnşallah rahmetli kardeşim Fuat Özcan'ın bırakmış olduğu yerden bayrağı en iyi şekilde dalgalandıracağız" dedi.



Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...