Cumartesi, Haziran 05, 2021

Engin Baytar ve Gökhan Emreciksin İzmirspor'da


Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İzmirspor, eski Fenerbahçeli oyuncu Gökhan Emreciksin ve eski Galatasaraylı Engin Baytar’la sözleşme imzaladı. 

Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “İzmir’imizin ismini taşıyan tek kulüp olan İzmirspor’u yeniden ayağa kaldırıyoruz. El birliğiyle şanlı tarihe sahip lacivert-beyazlıları profesyonel liglere geri döndürmek tek hedefimiz” ifadelerine yer verildi. Gökhan Emreciksin antrenmanlara başlarken, Engin Baytar’ın pazartesi günü takıma katılacağı belirtildi.

İzmirspor, 9 Haziran’da başlayacak ligde Aliağa Futbol AŞ ve Çiğli Belediyespor ile aynı grupta yer alıyor.

Galatasaray ile Trabzonspor formaları da giyen ve Süper Lig'de 169 maçta 18 golü bulunan 38 yaşındaki Engin Baytar, 3 kez de A Milli formayı giydi. Tecrübeli futbolcu, 2017-2018'den itibaren amatör takımlar Karadeniz Ereğli Belediyespor, Gaziosmanpaşa ve İstanbul Siirtgücü'nde forma giydi.      

Daha önce Fenerbahçe adına da mücadele eden 36 yaşındaki Gökhan Emreciksin ise amatör olarak Siirt İl Özel İdarespor, İstanbul Siirtgücü ve Alaşehir Belediyespor'da yer aldı.  

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.