Pazartesi, Haziran 28, 2021

Batı Trakyaspor'da yeni başkan Mehmet Gençoğlu


İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinin kulüplerinden Batı Trakyaspor'un 12. olağan genel kurulu, pandemi nedeniyle 13 ay gecikmeli yapıldı.

Genel kurulda, 5.5 yıldır görevde olan Hakan Güler yönetiminin tüm faaliyetleri ve bütçeleri ibra edildi. Ardından tek liste ile gidilen seçimde Mehmet Gençoğlu başkanlığa seçildi.  

İST. BATI TRAKYA SPOR KULÜBÜ YENİ LİSTESİ.

( Asil Üyeler ) Mehmet GENÇOĞLU, Hasan ÇELEBİ, Hakan ŞAHİNLİ, Mehmet HACIAHMET, Metin GÜLBAŞI, Mesut MİMARLAR ve Mustafa GENÇOĞLU

( Yedek Üyeler ) Hüseyin YÖRÜK, Onur HÜSEYİNOĞLU, Hüseyin İHTİYAR, Arif ESKİOĞLU, Mustafa ÖZGÜR, Süleyman HOÇKA ve Cemali ARNAVUT.

( Denetleme Asil Üyeler ) Hasan ŞAHİN, Mehmet TÜRKMEN ve Hakan GÜLER ( Denetleme Yedek Üyeler )  Fatih HACIBEDEL, Hüseyin HACIDELİ ve Mehmet  ÖZGÜR.

( Disiplin Asil )  Salih YÖRÜK, Asım GÜVEN ve  Besim İSMAİLBAŞA, ( Disiplin Yedek ) Hamdi KOCAAHMET, Şenol IŞKIN ve Mustafa UZUN.

( Amatör Spor Kulüpleri Federayonu Asil Delegeler )  Mehmet GENÇOĞLU, Hasan Çelebi ve Hakan ŞAHİNLİ.   ( Yedek Üyeler ) Metin GÜLBAŞI, Mesut MİMARLAR ve Mehmet HACIAHMET. 


Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...