Pazartesi, Haziran 28, 2021

Bağcılar Cevizli Anadolu'yu devirdi şampiyon oldu


Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 1. Grup'ta şampiyonu belirleyen maçta Bağcılarspor, Cevizli Anadoluspor'u 4-0 yenerek şampiyon oldu.

Şampiyonluk için kendisine beraberliğin yettiği maçta ev sahibi ekip 38. dakikada Ömer Yalçın'ın şık golüyle 1-0 öne geçti. Mahmutbey Stadı'nda ilk yarı 1-0 sona erdi.

57. dakikada Vahit'in kullandığı köşe vuruşunda çok iyi yükselen Ömer Yalçın kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. 85'te Umut sol kanattan ceza sahasına girdi ve sert bir şutla kaleci Ercan'ı mağlup etti: 3-0

90+4'te Burak Yılmaz ceza sahasına girdi, rakibinin müdahalesiyle yere düşerken topa vurmayı başardı. Meşin yuvarlak ağlara giderken skor belli oldu: 4-0

Rakip Dudulluspor
Güneşli Haber Gazetesine açıklama yapan Bağcılarspor Teknik Sorumlusu Can Güven "Futbolcularımı kutluyorum. Grupta namağlup şampiyon olduk ve çeyrek finale yükseldik. Bağcılar'ın adını  hak ettiği noktaya  çıkaracağız" dedi. Öte yandan Bağcılarspor'un çeyrek finaldeki rakibi de Dudulluspor oldu.

"İnşallah 20 gün sonra 3. Lig'deyiz"
Bağcılar Spor Kulübü Başkanvekili Sait Yılmaz "Önümüzde üç maç kaldı. 20 gün sonra inşallah 3.Lig'de olacağız" dedi.

Bağcılar Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdülcabbar da "İyi bir takımız çok kısa sürede iyi işler yaptık. Şimdi sırada çeyrek final var. İnşallah başaracağız" diye konuştu.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da maç sonrası bir tebrik mesajı yayımlandı. Başkan Çağırıcı "Bağcılarsporumuz Cevizli Anadoluspor'u 4-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. Yönetim, teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyor, yarı final ve final yolunda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber: Mithat Sayar - Güneşli Haber Gazetesi

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...