Pazartesi, Ocak 20, 2020

İstanbul Bulancakspor'da önemli kararlar alındı


Bağcılar ilçesinin Süper Amatör'de mücadele eden tek kulübü olan İstanbul Bulancakspor'da yönetim kurulu Güneşli'de bulunan Safii Döner'de toplantı yaptı. 



İstanbul Bulancak Spor Kulübü Onursal Başkanı Turgut Kacar ve İstanbul Bulancak Spor Kulübü Başkanı Eyüp Akyürek'ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda istişare yapıldı. 

Yapılan toplantıya yapılacak kongrede yeni yönetime girecek isimlerin yanı sıra Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği Başkan Yardımcısı Mithat Sayar, Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Genel Sekreteri Ali Kemâl Yılmaz, Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği yönetim kurulu üyeleri Zeki Cici ve Ahmet Kıran da katıldı. 

Yönetime yeni isimler
İstanbul Bulancakspor'un klasman gruplarına kalması için kararlılıkla teknik direktör Ozan Karakiraz'ın ve oyuncuların yanında yer alındığı vurgulandı. Klasmana kalınmasının netleşmesi üzerine yapılacak takviyeler gündeme geldi. Yapılması planlanan kongrede İstanbul Bulancak Spor Kulübü Yönetim kuruluna kulübün eski futbolcularının yanı sıra Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği yönetim kurulundan isimlerin de yönetimde yer alması kararı alındı. 


İstanbul Bulancak Spor Kulübü Onursal Başkanı Turgut Kacar "Camiamızı evladım olarak gördüğüm Eyüp Akyürek'e emin ellere teslim ediyorum.  İstanbul Bulancakspor'un eski futbolcularından Kenan, Önder, Veysel gibi isimlerin yönetim kurulumuza girecekler. Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği yönetim kurulumuzdan kulüp başkanlarımızın da yönetim kuruluna girmesi ile daha güçlü olacağız" dedi.

İstanbul Bulancak Spor Kulübü Başkanı Eyüp Akyürek "Dünden bugüne bizi yalnız bırakmayan davetimize katılan herkese teşekkür ediyorum. 25 yıl İstanbul Bulancak Spor Kulübüne hizmet etmiş onursal başkanımız ağabeyimiz Turgut Kacar'a da teşekkür ediyorum" dedi.

Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği adına konuşan tüm yöneticiler Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği adına Turgut Kacar'a teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

Kaynak: Güneşli Haber Gazetesi

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.