Salı, Ocak 14, 2020

Erhan Yeygül Fikirtepe Dumlupınar'da


İstanbul 2. Amatör Lig’de sezona iddialı giren Fikirtepe Dumlupınarspor, 1. Amatör Lig takımlarından Ortadağspor’un başarılı stoperi Erhan Yeygül’ü renklerine bağladı.


Ortadağspor ile başarılı bir sezonu geride bırakan 1987 doğumlu oyuncu, Sancaktepe temsilcisinin grubunun en az gol yiyen takımı olmasında büyük pay sahibi oldu. ‘Boğa’ lakaplı Erhan, bu sezon 11 maçta 978 dakika Ortadağ forması giyerken performansı ile göz doldurdu.

Sezonun bitmesinin ardından Fikirtepe Dumlupınar’dan gelen teklifi kabul eden Erhan, kendisini sezon sonuna dek siyah turunculu renklere bağlayan imzayı attı. Tecrübeli oyuncu “Fikirtepe Dumlupınar daha önce rakip olarak oynadığım, köklü bir tarihe sahip, İstanbul’u 3. Lig’e yükselme maçlarında temsil etmiş bir kulüp. Böylesine bir kulüpte oynayacağım için çok mutluyum. Kariyerimde birçok şampiyonluk yaşadım, burada da tek hedefim takım arkadaşlarımla beraber şampiyonluk tatmak” dedi.

İcadiyespor, Acıbadem Üsküdar SK, İstanbul Ataşehirspor, Doğan Güneşspor, Acbıademspor, İstanbul Kemahspor, Hasköyspor, Maltepe Yıldızspor, Üsküdar Anadoluspor formaları da giyen Erhan bu ekiplerin birçoğuyla şampiyonluk yaşadı.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.