Salı, Aralık 31, 2019

Soğanlıkspor yeni yıla lider olarak girdi


U17B  Ligi 19. Grup’ta Soğanlıkspor deplasmanda Kartal Atlasspor’u 5-1 yenen Soğanlıkspor liderlik koltuğuna otururken, şampiyonluk için iddiasını ortaya koydu.


Bulvar Stadı’nda oynanan maçta Soğanlıkspor’un gollerini 7’de Enes Altun, 39’da Taha Kütük, 54’te Samet Furkan İncesulu, 56’da Mesutcan Çetiner, 64’te Mehmet Ali Beldek attı.  Atlas’ın golü 27’de Uğur Sayar’dan geldi. Soğanlıkspor bu sonuçla 4’te 4 yaparken, Atlasspor ise tam tersine 4. maçını da yitirdi.


Soğanlıkspor Teknik Direktörü Murat Kepekli hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini belirterek oyuncularını tebrik etti. Haftaya oynayacakları Kartal Elçi maçının hazırlıklarına başladıklarını belirten Kepekli, “Takımda keyifler yerinde. İdmanlarımız da son derece neşeli geçiyor. Her maçta arkamızda önemli bir taraftar desteği var. Takım içinde herkes şampiyonluk için kenetlenmiş durumda. Kalecimiz İlhan Özdemir’e de bir parantez açmam gerek, her hafta göz kamaştırmaya devam ediyor. Bununla beraber elbette kadrodaki tüm oyuncularımızın performansından memnunum. Grubumuzdaki takımlara da başarılar dilerim” dedi.


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...