Pazartesi, Kasım 25, 2019

Başkan Çebi sporcularla buluştu


Küçükçekmce Belediye Başkanı Kamal Çebi Küçükçekmece İnönü Gençlik Spor Kulübü oyuncuları ve Velileri ile kahvaltıda bir araya geldiği buluşmada; "Spor kardeşliktir; sporun ve sporcunun yanındayız" dedi.



Küçükçekmace Belediye Başkanı Kamal Çebi ; Küçükçekmece İnönü Gençlik Spor Kulübü oyuncuları ve velileri ile kahvaltıda buluştu. İnönü Gençlik Spor kulübü tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltıya,CHP Küçükçekmce ilçe Başkanı Turgay Özcan,Belediye Meclis üyelerinden Yasini Uslusu,Ömer Elmas,İnönü mahalla Muhtarı, İnönü Gençlik Spor kulübü  Başkanı Yücel Erdi,yöneticiler, mahalle esnafı sporcular ve sporcu veliler katıldı. 

Belediye Başkanı Kamal Çebi kahvaltı sonrasında yaptığı açıklamada yeni futbol sezonunda  başarılar diledi. Sporun kardeşlik olduğunu ve Küçükçekmce  Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında yer aldıklarını kaydeden Belediye Başkanı Kemal Çebi şunları söyledi: "Bizler sizlerle arada bir görüşmek ve buluşmak istiyoruz.  Her zaman yanınızdayım. Bizler kulüp başkanlarımızla bazen bir araya gelerek değerlendirmeler yapıyoruz. Elimden geldiğince bizlere düşen ne varsa zaten yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra ne yapacağız."



İnönü Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yücel Erdi de Belediye Başkanı Kemal Çebi  ve meclis üyelerine katılımlarından dolayı  teşekkür etti. Öte yandan, kahvaltı programı Belediye Başkanı Kemal Çebi'ye ve meclis üyelerine isimleri yazan birer forma hediye edildikten sonra futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirmesi ve istek ile taleplerini dinlemesiyle son buldu. 

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.