Çarşamba, Kasım 13, 2019

Bağcılarspor telafi sınavını pekiyi ile geçti!


Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de geçtiğimiz hafta deplasmanda Torbalıspor'a yenilerek grubundaki ilk yenilgisini alan Bağcılarspor, bu hafta Sultangazispor'u 4-1 mağlup etti.


Hafta içi teknik heyetin istifası sonrası göreve Kadir Demirel'i getiren mavi beyazlı ekip yeni hocasıyla ilk galibiyetini aldı. Mahmutbey Stadı'ndaki maçı Mirsat Sancaktar, Utku Gök, Resul Kocameşe hakem üçlüsü yönetti.

Bağcılarspor'un gollerini 17'de Özcan Aydın, 19'da Muhammed Furkan Işık, 75 ve 90+5'te Serhat Mutlu atarken, konuk takımın tek sayısı 42'de Serkan Bozkurt'tan geldi.

Karşılaşma sonunda saha içinde sevinç hakimdi. Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Bağcılar Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri soyunma odasına inerek futbolcuları tebrik etti ve Bağcılar Spor Kulübünün her zaman yanında olduklarını söylediler.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımlarını esirgemeyen saha komiseri  Sayın Özgür Korkmaz'a  Karşılaşmanın Gözlemcisi Olan Sayın İlhan Erdem' ve Karşılaşmanın Denetçisi Olan Sayın Celal Ergücan'a  yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.

Haber: Alper Kaderoğlu





Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...