Pazartesi, Kasım 25, 2019

Bağcılar kulüpleri yeniden 'Çağırıcı' dedi


Bağcılar Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği olağan kongresini Hasan Nail Canat Kültür Merkezinde gerçekleştirdi. 


Kongre Bağcılar'da amatör spora emeği olan Hakkın rahmetine kavuşan Mümin Tartar ve Cevdet Berber'in ruhuna okunan duâlar ile başladı. Divan Başkanlığına Mete Koca, divan üyeliklerine Zeki Cici, Hakan Günay ve Okan Uludağ oy birliği ile seçildi. 

Divan Başkanı Mete Koca kendisine ve divan üyelerine güvendikleri için genel kurul üyelerine teşekkür etti. Kongre Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitler için saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği Genel Başkan Vekili Mehmet Sirkeci açılış konuşması yaptı. 2017-2019 döneminde yapılan faaliyet raporunu Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği Genel Sekreteri Ali Kemâl Yılmaz okudu. Faaliyet Raporu oy birliği ile kabul edildi.

Denetleme raporu, mali rapor ve tahmini bütçe okunarak tek tek oy birliği ile kabul edildi.

Her kulüpten 10'ar delege
Gündem de yer alan tüzük değişiklikleri tek tek okundu. Oylama da oy birliği ile tüzük değişikliği de kabul edildi. 
Tüzük değişikliği ile Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneğine üye tüm amatör spor kulüpleri 10'ar delege ile temsil edilecekler. Genel kurulda bundan böyle 3 yılda bir Kasım ayında yapılacak. Tüzükte eksik görülen AB projeleri de eklenmiş oldu.


Seçimlere geçildi. Yönetim Kurulu ve denetleme kurulu oy birliği ile seçildi. Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği Genel Başkanı yeniden Lokman Çağırıcı olurken Mehmet Sirkeci,  Mithat Sayar, Ali Kemâl Yılmaz, Eyüp Akyürek, Ahmet Kıran, Muzaffer Karameşe, Zeki Cici, Ünal Uludağ, Cemal Boğatekin ve Süleyman Saltık yönetim kuruluna seçildiler.

Denetleme kuruluna da Vural Sarp, Ümit Yavaş ve Mete Koca seçildiler.

Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği Genel Başkan Vekili Mehmet Sirkeci teşekkür konuşması yaptı.  Kongre sonunda günün anısına fotoğraf çektirildi.

Kaynak: Güneşli Haber Gazetesi

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.